اینم مواد لازم برای 4نفر
پیاز متوسط یک عدد
رب گوجه نصف قاشق
قارچ نیم کیلو
جعفری 250گرم
هویج رنده شده 5عدد
برنج خورده اگر دوست داشتین یک قاشق
شیر نیم کیلو آخه ما شیر تازه از ماست بندی میخریم به کیلو مقدارشو گفتم
بلغور جو یا گندم نصف لیوان
سینه مرغ یک عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه و اگر خواستید زعفران آب شده به مقدار لازم
طرز تهیه:
قارچ رو ریز کنین و تو آب جوش که بهش نمک هم اضافه کردین بریزین تا نیم ساعت بمونه. بعد آبکش کنین و بزارین رو اجاق یه چند دیقه تفتش بدین.
پیاز رو خورد کنین و با روغن سرخش کنین. و بعد بهش رب و ادویه جاتی که گفتم بزنین.
حالا باید قارچ رو اضافه کنین.
و حالا نوبت هویج رنده شده است.. و تفتش میدین.
الان باید سینه مرغ پخته شده رو ریش ریش کنین و بریزین توش و یه هم بزنین و یه پارچ آب بریزین توش البته اگه مقدار دقیق رو بخوام بگم آب باید بیشتر از نصف قابلمتون باشه. , و بلغور رو که از قبل خیس دادین بریزین توش و اگر دوست داشتین به اندازه یه قاشق برنج خورده خیس داده شده هم بریزین.
وقتی آب شروع به جوشیدن کرد بزارین خوب بجوشه و شعله رو کم نکنین وقتی آب نصف شد شیر رو بریزین.
تو تمتم مراحل شعله زیاد باشه و وقتی بعد ازریختن شیر شروع به جوشیدن کرد شعله رو کمتر کنین و هراز چند گاهی هم بزنین تا ته نگیره و بزارین جا بیفته.
و کمی که گذشت جعفری خرد شده رو میریزین و همش میزنین.
اینم سوپ آماده شده. نوش جان.