خب قبل از همه چی خربزه رو دو قسمت کرده محتویات داخل در میاریم و پوست خربزه رو با چاقوی تیزی جدا می کنیم و به صورت زیگزاگی برش میزنیم تو برشاتون دقت کنین که یکدست و زیبا باشه تا تزیینمون بهتر به نظر بیاد..خب قسمت بعد از پوست که روش زیگزاگی بریدیم و رها می کنیم و قسمت قبل از اون و به صورت دایره برش می زنیم برشاتون باید به صورتی باشه که قسمتهای مختلف از هم جدا نشن..بعد از این کاررو قسمت پوست از داخل شیارایی رو به صورت شیار برگ بوجود میاریم تا کار زیباتر شه..بعد قسمت وسط ترو با چاقو بازم زیگزاگی میبریم..میتونیم برا تزیین از نصف دیگه ی خربزه کمک گرفته و با ابزار مخصوص گردیایی رو جدا کرد ه و قسمت داخل خربزه طرح زده شده رو پر می کنیم..البته میتونیم از میوه های دیگه ایم برا تزیین استفاده کنیم…خربزه ی تزیینی شما آماده ست ..نوش جونتون
ارسال نظر برای این مطلب
اطلاعات کاربری
لینک دوستان
آمار سایت